Система контроля збирання урожаю

Компанія КМ ТРЕЙД завершила другий етап впровадження системи контроля збирання урожаю в компанії Хрещатик-Агро на всіх комбайнах марки New Holland.

NewHolland

Система  дозволяє отримувати інформацію про пересування комбайнів, заправки й зливи палива, дозволяє фіксувати несанкціоновані роботи (на чужих полях), фіксувати кожне вивантаження урожаю в спеціальному звіті й сигналізацією оператору у випадаючому вікні в реальному часі. Саме цей інструмент дозволяє службі внутрішньої безпеки реагувати виключно тоді, коли ситуація вимагає цього і не вимагає постійного слідкування і обробки величезних об’ємів інформації в реальному часі, підвищуючи ефективність служби в рази.

Звіт розвантаження комбайну
Звіт розвантаження комбайну

Система складається з супутникового моніторингу, цифрових датчиків палива, індуктивного датчику в спеціальній колбі власного виробництва і системи відеонагляду, що працює в мережі WiFi.

Відеоспостереження
Відеоспостереження

Встановлене обладнання має захист рівня IP67 (всепогодна, антивандальна). Всі керуючі модулі надійно закриті в спеціальну коробку й опломбовані номерною пломбою, для запобігання втручання третьої особи.

Впровадження першого етапу показало надвисокі результати: максимальна дисциплінованість персоналу, мінімізація крадіжок тощо. Це дало вагомі підстави замовнику впровадити подібні системи на решта комбайнів, що є в наявності.

Загалом система несе як психологічно-дисциплінуючий вплив на співробітників, так і фактичний контроль за їх діями й унеможливлює непомітно від оператора вчинити крадіжку урожаю.