Стрільчук Транс

Стрільчук Транс — три роки партнерства!

На початку вже такого далекого 2015 року компанія КМ ТРЕЙД впровадила перші системи моніторингу транспорту і контролю палива на автомобілях ТОВ «Стрільчук Транс«.

З того часу кількість впроваджених систем найвищого рівня складності і функціональності досягла 30 систем. Все більші і більші потреби і вимоги нашого партнера прискорюють і наш розвиток і збільшують спектр послуг і сервісів, що робить компанію Стрільчук Транс максимально клієнтоорієнтованою.

На початку 2018 року нами було проведене регламентне генеральне технічне обслуговування систем моніторингу, оновлена частина обладнання, підключені нові сервіси.

Розпочата робота над розробкою і впровадженням сервісу ЛокаторІнфо, який автоматично інформує клієнтів через СМС і електронну пошту про те, що вантаж вирушив в їх напрямку і надає можливість тимчасово слідкувати за рухом автомобіля в їх напрямку. Ця система відчутно спростить роботу логістів, зменшить навантаження на них і, власне, кількість персоналу. Людський фактор прямуватиме до нуля, а рівень лояльності клієнтів навпаки зросте відчутно. Окупність сервісу розрахована на 6 місяців. Термін впровадження заплановано на початок травня 2018 року.

ЛокаторІнфо
ЛокаторІнфо